ÄTER MAT NU!

Sitter och äter spaghetti carbonara nu, sjukt gott. Jag har gjort ny header och bakgrund också. Vad tycks?


HAR TITTAT PÅ SOLSIDAN

hej! Nu har jag tittat på solsidan, et roligt avsnitt idag. Snart kommer wallander också. Skriver ett nytt avsnitt imorgon.. Hörs

SITTER OCH TITTAR PÅ FILM

Jag sitter och tittar på en film nu som heter Life as we know it. Det är väldigt bra hittils tycker jag..


UNDERBARA BILDER

Såg dessa underbara bilder från Nya Zeeland på internet, med mycket landskap och natur.
DIT VILL JAG!












Visst ser det underbart ut?!


IDAG ÄR DET FREDAG

och jag tror inte jag orkar blogga någonting idag. Jag kanske gör ett nytt inlägg senare ikväll/natt.
Vi hörs!

TITTAR PÅ SVERIGER VÄRSTA BILFÖRARE

Sitter och tittar på sveriges värsta bilförare nu. Shit vad dom kör dåligt.
Jag kör mycket bättre.

HEMMA FRÅN SKOLAN

Ska bara säga att jag är hemma från skolan och att nationella gick bra. Jag skriver ett nytt inlägg senare idag har lite att göra..

Hörs!


IMORGON ÄR DET FREDAG

Då ska jag åka på kryssning. Vilket kommer bli kul. Det är så skönt att vara ute på havet, äta god mat där.. Nu bort från det, jag ska snart gå till skolan och göra nationella del C, jobbigt!!

NU SÄGER JAG GODNATT

Har ingenting att säga förutom GODNATT!

DAGENS OUTFIT

Provar på att göra en dagens outfit för första gången..

Här har ni..



T-Shirt: Batistini (från Dressman)
Tröja: Poco Loco Zip-Hood (från Carlings)
Byxor: WinWin chinos

Ledsen för kvalitén på bilden
Vanlig enkel outfit x)

FRÅN MAC MINI TILL IMAC

Tjenare!

Skrev i ett tidigare inlägg att jag kanske ska köpa en Mac mini i framtiden.
Efter med läsande och funderande kring en ny dator har lett mig till en iMac istället.

Funderar på en iMac 21,5 tum. Så otroligt och praktiskt att själva datorn är inbyggt i skärmen + att man får med ett otroligt snyggt tangentbord med en magic mouse. Det skulle vara en perfekt dator för mig, utan virus och lagg.


HÄRLIG SOMMARBILD


SOVMORGON IDAG

Har sovmorgon idag till klockan 9. Den enda dagen som jag har sovmorgon.
Om man tittar ut ser det kallt ut. Kan det inte fortsätta töa!
Det ska bli minus grader igen, fasen vad lång vintern är. Jag orkar inte.

Kommer blogga igen någon gång under skoldagen när jag får tillfälle till det.
Annsra bloggar jag direkt efter skolan igen om jag kan :)


Vädret 1 vecka framåt :)

VAD KAN JAG BLOGGA OM

Hej!

Jag skulle bli tacksam för tips på vad jag kan blogga om.
Kom gärna med tips. Alla tips är välkomna!! =)


SOFIAS ÄNGLAR PÅ TV

Nu sitter jag och tittar på Sofias änglar på tv. Har gjort om designen lite. t.ex. ny bakgrund, min förra var grå. Blev det snyggt?

HEJ PÅ ER!

Nu är jag hemma. Kom faktiskt hem klockan 4, en lång dag idag för att jag går på läxhjälp annars får jag aldrig några saker gjort. Är onyttig idag, jag har köpt 2st Euro Shopper chokladkakor som är väldigt goda. För bara 5:- styck! Verkligen värt pengarna. Ska försöka att inte äta något mer på resten av veckan nu :)


SKOLANS CAFÉ

Sitter på skolans café nu och tittar när de spelar FIFA 10. Jag slutar typ klockan 4 idag. Nationella gick super tycker jag :) hörs sen

SKA PLUGGA NU

Hatar att plugga och jag är skit dålig på det. Men nationella proven börjar nu så jag får satsa hårt på alla prov framöver. Någon som har tips på hur man blir med sugen på att plugga? måste komma igång..


CHOKLADBOLLARNA JAG BAKADE

Blev väldigt goda..




NU BLIR DET BAKNING!

Blev väldigt sugen på något gott nyss och det är ju inte allt för jobbigt att baka chokladbollar som jag har tänkt.
Har numera gått över till att backa chokladbollar från kladdkaka.

Recept:

ca 20-30st beroende på storlek

150 g smör
♦ 2 dl socker
♦ 3 dl havregryn
♦ 1 dl kokosflingor
♦ 4,5 msk kakao eller 5 msk Oboý
♦ 1,5 msk vaniljsocker
 2-3 msk kaffe
3 msk vatten (mer vid behov)
Pärlsocker/kokosflingor för garnering.

Börja med att röra om smör och socker, sedan häller du i resten.

För bäst resultat kör med mixer eller elvisp.


EN NY DAG

Hej.
Ska göra mig i ordning för att gå till skolan snart och göra nationella. Bloggar igen under skoltid eller när jag kommer hem.
Hörs!


SYNVILLA

Tja. I skolan har vi pratat om ögonen och tittat på lite synvillor.
Nu vill jag dela med mig av en bild. lite äcklig??

Ser du hur det rör sig?

ÄNTLIGEN HEMMA

hemma från skolan nu. Vilken jobbig dag med trista lektioner, fast måndag är min kortaste dag men endå jobbigast för att det är direkt eter helgen.

Just nu sitter jag och spelar lite på gitarren. Försöker utväckla mitt spelande, är typ fortfarande amatör, men inte så mycket. Jag har en tendens att varje gång jag börjar med en låt så tar den så lång tid att lära sig. Så då börjar jag på en ny, så blir det lika dant med den låten. Så jag sitter och kan delar av massa låtar med inte hela. Ungefär så är det, vilket är ganska trist..



Mina fina gitarrer!


PASTA MED OST&SKINK SÅS

Käkar snart. Det blir som rubriken lyder. Det är jätte gått :) käkar om 30min!! Korta inlägg med kan inte skriva längre när jag är i skolan, men vi hörs!

ÄR I SKOLAN

Sitter i skolan nu. Jag slutar klockan 2 idag så det är bara att hålla ut.. Hörs!

GODNATT

går och lägger mig nu.. godnatt

MITT NYA NYÅRSLÖFTE

Mitt första nyårslöfte som jag bestämde vid tålv slaget var att inte äta så mycket godis, det bockar jag av som avklarat. Det gick väldigt fort och därför gör jag ett nytt nyårslöfte nu. Att inte stöka ner så mycket hemma/alltid plocka undan efter mig, kan säga att jag inte är den enda i familjen som borde ha det som nyårslöfte. Det kanske inte är så seriösa nyårslöften, som tex sluta röka. Men det kan jag inte ha eftersom att jag inte röker, hoppas att du inte heller röker. Men det är iallafall mitt nya nyårslöfte:

Att inte stöka ner så mycket hemma/alltid plocka undan efter mig


SOLSIDAN PÅ TV IKVÄLL

Ikväll klockan 20.00 på kanal TV4 kommer solsidan, en skit rolig humor serie. Ser fram emot. Inte bara Solsidan som kommer idag. Minuten kommer också klockan 20.00 på SVT1 så det blir att spela in minuten.

SKA SNART ÄTA

Tjenare!

snart är maten klar, idag blir det en god potatisgratäng som ligger i ugnen nu!
Nu ska jag gå ut med hunden ett tag sen ska jag äta denna goda mat.

2011-02-06

Sitter och tittar på någon konstig film, har inte sett så mycket än. Men hittils är den konstig :P
Filmen heter The Trollhunter.

"Thomas, Johanna och Kalle läser på medielinjen på Folkhögskolan i Volde. De får i uppgift att göra en dokumentärfilm om en personlighet från trakten och väljer att fokusera på en folkskygg man som kommer till bygden med jämna mellanrum. Allt de vet är att han heter Hans och att han misstänks vara en tjuvskytt som jagar björn. Det visar sig dock vara långt ifrån sanningen, då Hans har ett långt mer farligt och fantastiskt yrke. Allt eftersom Hans öppnar sig mer och mer för ungdomarna avslöjas saker som får den senaste tidens tidningsrubriker om politisk korruption, plantering av bevis och landsförräderi att blekna. Det rör sig om saker norska myndigheter har vetat om och dolt för det norska folket i flera generationer. Till en början tvivlar de tre studenterna på Hans, men snart befinner de sig i situationer som bortom alla tvivel bevisar sanningen. Dessvärre innebär deras upptäckter att de vet alldeles för mycket, något som kommer att få dramatiska konsekvenser..."

En konstig film som de pratar norska på.


HAR ÅKT SKRIDSKOR

Tjenare!

Foljde med familjen och åkte lite skridskor på drevviken, länge sedan man åkte skridskor. Lika så skidor. Det var helt smockat med folk där, det var både skridskor åkare och fiskare som vistades runt den finslipade skridskor banan. Och med det underbara vädret en söndag så förstår jag att det var så många där som åkte.

Jag åkte på ett par hockeyrör medans de andra åkte på långfärdsskridskor. Det var väl skönt att röra på sig lite, bra för konditionen. Men åka skridskor runt en slipad bana är inte min grej alltså. Att lira lite hockey på rinken är en annan sak, det kan vara kul :)

bilar
Bilarna där. Det var mer än det ser ut.

ÖGONLOCKS-RYCKNINGAR

hej. Har haft ögonlocks ryckningar i 3 dagar nu och det är fett irreterande, jag får ryckningar i både det understa och det översta ögonlocken typ 20ggr per minut. Det är skönt men irreterande.. har haft detta förut och det kommer sluta efter ett tag. Men vill få bort det nu!!


MAC MINI

Funderar på att köpa en ny dator i framtiden och då funderar jag på en Mac mini. En underbar och snabb dator som är mindre än en spelkonsol, oerhört liten och snygg låda. Men det finns ju en lite äldre och en lite nyare Mac mini och i detta fall tycker jag att den äldre är snyggare. Jag är oräker på vilken jag skulle köpa isåfall. Vilken tycker du är snyggast?!


Den lite äldre




Den nyaste.

mac

Nyaste och den lite äldre mac mini bredvid en nintendo wii.


DAGS ATT GÅ TILL SÄNGS

Tjena! nu är det dags att gå till sängs, är helt trött i kroppen efter idag nu ska kroppen få vila lite, min hjärna också. och vakna upp varmt och skönt imorgon..

sovsåsött


ZZZ.zzz.zz.z


EN VÄLDIGT BRA FILM

Tänkte titta på en film men är väldigt trött och jag måste lägga mig i tid. Och då kom jag i tankarna att titta på filmen The Book Of Eli igen, den filmen var väldigt bra med häftiga miljöer och en välgjord film tycker jag. Så om ni inte har sätt The Book Of Eli. Gör det :)

handling: "A post-apocalyptic tale, in which a lone man fights his way across America in order to protect a sacred book that holds the secrets to saving humankind"


KAN DET INTE BLI VÅR

Längtar verkligen till våren nu! jag är så trött på all snö och is.. En av anledningarna till varför jag längtar till våren är främst för att snön försvinner och det blir värmare, och då kan jag ställa fram mopeden och gå ut och rejsa lite. jag älskar fart och sådant som har med motorer att göra, speciellt den där känslan en solig sommardag när solen skiner och man bara åker i shorts och linne till stranden för att ta ett bad, sola lite och sedan låta solen torka en. Den varma känslan inombords som nästan gör så att man inte kan vara ute. Så härligt! fast det är ett tag kvar till sommaren, det är bara att hålla ut.

Moped
Min älskade moped!

TORTILLA OCH MELODIFESTIVALEN

Tja. Åt ganska nydligen en jättegod tortilla här hemma. Fast jag var inte så hungrig så jag fick klämma i mig en. Just nu i skrivandets stund håller melodifestivalen på som jag ska titta på nu. Hoppas ni också tittar. Det är kul. Men vi hörs senare, det lovar jag :)

UT PÅ PROMENAD

Ska gå ut på en promenad nu. har suttit stilla hela dagen och behöver rösa på mig. hörs!

LISTEN TO THE SOUND


PHOTO TIME!

Slänger in lite bilder från sommaren 2010..

Robin i somras

JAG

ASTRID
Sötaste Assie

huset
Sommarstuga

jag på färjan
Mådde dåligt på färjan


TOMMY HILFIGER

Köpte ett par nya skor för inte så länge sedan. Skorna är av märket Skor!och är ett par mocka skor. Jag köpte dom på rean och dom var oerhört sköna.. vad tycks?



Skor
Skor

ÄLSKAR MIN IPHONE 4!!

Gud vad jag älskar min iPhone 4!!

Alla funktioner och apps som är oändligt många. Det jag älskar mest med den är att den har bra internet, spel och alla mina "underhållnings" appar, som FatBooth, BaldBooth, AgingBooth och iSwap Faces och massa fotoprogram m.m. Slut talat om innehållet, nu talar vi design! Designen år så underbart stilren och snygg så det knappt går att förklara.. snygga runda kanter och stilrena knappar som man vill sitta och trycka på hela dagen. Att köpa min iPhone är nog det bästa jag har gjort, ångrar ingenting.

Det dåliga med iPhone 4 är väl kvalitén och att den är så låst till Apples mjukvara. Fast det går att jailbreaka sin iPhone 4 fast det är ingenting jag skulle rekommendera eftersom den blir "laggig".


iPhone App   AgingBooth
AgingBooth


FatBooth

jag
En bild på mig från min iPhone för ca ett halvår sedan.


GODMORGON PÅ ER..

Sitter här och äter min frudkost nu, fortfarande ganska trött men det börjar klarna till nu.
Här kommer en bild på min goda frudkost som innehåller Kesella(kvarg), lite yoghurt och bananbitar, jag tycker det är en väldigt god och mättande frudkost, om man inte tycker om bananer kan man alltid slänga i tex blåbär.

Min Frudkost


EN VÄLDIGT GOD JUICE!

Tjenare! Köpte en burk Rubicon, en juice läsk med smak av Guava (nån frukt), fanns i andra smaker också.Den finns att köpa på ICA och är en nyhet, så jag provade den. Jag trodde inte att den skulle vara så god.Fast jag blev förvånad hur god den var. Så jag kan tipsa er om denna juice!

Juice


Fredag = Godis

hejhej. Eftersom att det är fredag så får man äta lite godis, vilket jag absolut kommer att göra. Just nu slänger jag i mig lite mörk choklad som jag verkligen brukar hata. Men jag har upptäckt att Marabous mörk choklad är väldigt god för att vara mörk. För övrigt är min favorit choklad Marabou Digestive & Marabou mjölkchoklad. Vad tycker du om för choklad? om du nu tycker om choklad..

Choklad


Fösrta inlägg

Tja. Nu börjar jag blogga på blogg.se har provat devote.se och myshowroom.se också, och är osäker på vilken jag gillar mest. Så jag provar att blogga på olika ställen för att se vad som passar mig. Aja. om mig..

jag heter Robin Kronfjäll och jag är 16 år. Mina tidigare sysselsättningar har vart skateboard, inlines, cykling och något så häftigt som le parkour. Nu sysslar jag inte med något av ovanstående, och tänkte börja blogga för att se om det är något för mig..


Välkommen till min nya blogg!

HEY


RSS 2.0